Q: How many minutes equal 250 seconds?

Write your answer...

Submit

Related questions

250 minutes = 15,000 seconds.

250 seconds = 4 minutes and 10 seconds.4 minutes x 60 = 240 seconds+10 seconds = 250 seconds

15000 seconds are equivalent to 250 minutes.

There are 250 times 60 = 15,000 seconds

4.1667 minutes.

There are: 15000/60 = 250 minutes

4 minutes and 10 seconds

They are equal to each other.

How many seconds is 4 minutes?4 minutes x 60 seconds/minute and you are left with 240seconds.The other option is 250 seconds, which is obviously longer. So therefore, 250 seconds is longer than 4 minutes! That is your answer.

There are 60 seconds in a minute. The greatest multiple of 60 that is less than or equal to 250 seconds is 240 seconds, or 4 minutes.There is 10 seconds left over, so the remainder is 1/6 of a minute.The answer is 4 1/6 min.

4 minutes = 240 seconds 250 seconds is longer than that.

4.1667 minutes.

1 Kilosecond equals 1,000 seconds, and 1 Megasecond equals 1,000,000 seconds, so 250 seconds is equal to .250 Kiloseconds, and .0000250 Megaseconds.

To convert 250 seconds into minutes, which ratio could you multiply by?

4 hours and 25 minutes = 265 minutes = 15,900 seconds = 250 minutes, 900 seconds

250 seconds is larger because 4 minuets = 240 seconds.

Convert 900 seconds to minutes by dividing 900 by 60. That gives you 15 minutes. Divide 250 by 60 to give you hours and minutes. That gives you 4 hours and 10 minutes. Add the previous 15 minutes and you get 4 hours and 25 minutes

4 minutes is 240 seconds, so yes.

There are 60 minutes in an hour. Therefore, to convert from minutes into hours, you have to divide by 60. In this case we have 250 minutes, so do: 250/60 = 4.1666... This means that 250 minutes is equal to 4.1666... hours.

It is: 1/60 times 250 = 4 miutes and 10 seconds or 250/60 = 4 min and 10 sec

900,000 seconds

The planet Neptune is approximately 250 light minutes from the Sun. This is equal to a distance of 4.5 billion km.

250 with one ' after it MEANS 250 feet. If you meant 250" then that is 250 inches, which is equal to 20.83333 feet.

Convert the 4 minutes to seconds (multiply by 60), then compare!Convert the 4 minutes to seconds (multiply by 60), then compare!Convert the 4 minutes to seconds (multiply by 60), then compare!Convert the 4 minutes to seconds (multiply by 60), then compare!

250 minutes.

Study guides